Glas vervangen in Dokkum

Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar zit er nog enkel glas in? Of gaat u uw woning verbouwen en wilt u uw bestaande glas laten vervangen door bijvoorbeeld isolatieglas? Voor glas vervangen zit u in Dokkum goed bij de specialisten van Van Reenen Glas. Wij vervangen al jaren ruiten en zorgen er graag voor dat het vervangen van uw ramen op de juiste manier gedaan wordt.

Van enkel glas naar isolatieglas

Tegenwoordig zijn duurzaamheid en milieu belangrijke maatschappelijke onderwerpen. Om duurzaamheid en het milieu te bevorderen worden dan ook verschillende maatregelen ontwikkeld. Eén daarvan is het vervangen van enkel glas door dubbel glas.  Isolerend glas draagt bij aan het milieu, doordat u minder gas hoeft te verbruiken om uw huis te verwarmen. En dat scheelt u in de portemonnee!

Hoewel u met isolatieglas al aanzienlijk bespaart op uw energierekening, kunt u ook nog eens subsidie aanvragen wanneer u isolatieglas laat plaatsen. Wilt u meer weten over deze subsidieregeling? Neem dan contact op met één van onze medewerkers uit Dokkum.