Glasherstel in Dokkum

Onze glaszetters begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u te maken heeft met een kapotte ruit. Of het nu gaat om een glasbreuk of om een lek in uw beglazing; wij zorgen staan snel bij u op de stoep in Dokkum om glasherstel uit te voeren.

Vervangen van ruit

Een sterretje in een autoruit kan op simpele wijze door een autoschadeherstelbedrijf gerepareerd worden. Bij het herstellen van de beglazing van een woning of bedrijfspand komt wat meer kijken. Als u met glasschade te maken heeft vervangen wij in de meeste gevallen de complete ruit. Hebben wij de ruit niet op voorraad? Dan zorgen wij eerst voor een noodvoorziening en komen wij terug zodra uw glassoort geleverd is.

Veilige werkwijze

Onze glaszetters gaan te allen tijde veilig te werk, veroorzaken zo min mogelijk overlast en werken alles netjes af. Kortom, als u kiest voor Van Reenen Glas dan kiest u voor vakkundig glasherstel. Wilt u een afspraak maken voor een glas reparatie? Neem dan contact op. In Dokkum en omgeving staan onze ervaren glaszetters voor u klaar.